Produse curatare baie

Afișez toate cele 18 rezultate


Cu un program regulat de curatare si produsele potrivite, totusi, iti poti curata baia rapid si usor, astfel incat sa poti trece la activitati care sunt mai placute. Higitop iti pune la dispozitie necesare de zi cu zi pentru o curatenie impecabila a baii tale.

Dezinfectant si detartrant toaleta

Sa recunoastem: curatarea baii nu va fi niciodata punctul forte al activitatilor tale. Baile sunt expuse zilnic la o multime de germeni si nu se vor curata singure. Cu solutii dezinfectante si produse detartrante pentru toaleta ta vei scurta timpul alocat curateniei iar efortul va fi mai usor.

Hartie igienica si odorizante de toaleta

Pentru a ne asigura ca baia dvs. este stralucitoare, gasiti cele mai bune produse de curatat pentru baie pe care le puteti cumpara, inclusiv hartie igienica . In cadrul magazinului gasiti odorizante de baie  necesare accesorizarii baii dumneavoastra pentru a pastra un parfum mereu proaspat si curat.

Majoritatea oamenilor nu vor plasa curatarea baii pe primul loc pe lista lor de treburile casnice preferate, dar a avea produsele potrivite pentru aceasta sarcina te va ajuta sa treci peste asta rapid si eficient.